Yritys

Toimintamme sai alkunsa vuonna 1977, jolloin vielä toteutimme enimmäkseen teollisuuden ja energialaitosten lämpö-, kylmä-, ja paloeristyksiä. Olemme alusta alkaen erikoistuneet ja kasvattaneet osaamistamme pellityksien suhteen, joita teemme yhä tänäkin päivänä.

Tänä päivänä toteutamme edelleen julkisivupellityksiä, olemme kuitenkin erikoistuneet osaamisessamme nykyään kuorirakenteisiin yleensä sekä julkisivutöihin. Olemme valtakunnallisesti rakennusalan palveluita tarjoava yritys. Yrityksemme sijaitsee Oulun kupeessa Kiimingin kunnan yrityspuistossa.

Kokemus

Toteutamme vaativatkin projektit vankalla vuosikymmenien kokemuksella. Olemme tähän mennessä toteuttaneet asiakkaillemme jo satoja töitä. Työllistämme yli 30 henkilöä ja olemme olleet alalla jo yli 40 vuotta vuotta.

Ammattimaisuus

Pyrimme jatkuvaan kehitykseen ja ajan seuraamiseen. Tämän johdosta kykenemme tarjoamaan korkealaatuista palvelua toivotulla joustavuudella. Syvät juuremme mahdollistavat horjumattoman osaamisen tason, johon voi luottaa.

Vastuullisuus

Huolehdimme työturvallisuudesta varusteiden ja kalustomme osalta. Pidämme huolta että käyttämämme kalusto on ajan tasalla ja soveltuu erinomaisesti  tuotantomme vaiheisiin. Työskentelemme ympäristöystävällisesti ja tunnollisesti toteutettu työ on meille kunnia-asia.

Ota yhteyttä

Etsitkö itsellesi luotettavaa urakoitsijaa vaiko rakennusalan kumppania? Me vastaamme tarpeisiisi!