Kuorirakenteet

Kuorirakenteiden yksi tärkeimpiä tehtäviä on suojata rakennusta sään vaikutteilta. Ne vaikuttavat vahvasti rakennuksen ilmeeseen, maastoon sopimiseen sekä rakennuksen ääriviivoihin. Nykyajan rakennukset vaativat tarkkaa työtä, edustavaa ilmettä ja kestävää sekä turvallista lopputulosta. Tämän johdosta on tärkeää valita rakennuskokonaisuuksille arvonsa mukaiset ja näyttävät kuoret.

Käytämme kohteissamme vain laadukkaita materiaaleja. Hyväksymme ainoastaan johtavien valmistajien CE-hyväksyttyjä materiaaleja. Hyödynnämme töissämme teräksestä tehtyjä sandwich-elementtejä. Sandwich-rakenne turvaa esivalmistettujen elementtien erinomaisen laadun. Vain asennus suoritetaan ulko-olosuhteissa.

Kohteen pinta-alalla ei ole väliä. Toteutamme asennuksia niin pieniin kuin suuriinkin rakennuksiin.

Ulkoseinäelementit

Kevytelementeistä raskaampiin asennuksiin. Otamme huomioon rakennustyön laatimat vaatimukset elementtien vahvuutta ja ominaisuuksia ajatellen. Seinäelementeillä mahdollistetaan toimivat ja kustannustehokkaat julkisivut.

Väliseinäelementit

Sisätilojen seinillä on erilaiset toiminnallisuudet ja tarpeet kuin ulkoseinillä. Kerromme mielellämme laadukkaista ja kustannustehokkaista väliseinäratkaisuista.

Pellitykset

Toteutamme kattavasti peltisepän töitä ja pellityksiä. Oikein tehdyt listatyöt takaavat rakennuksen pitkän iän ja vaikuttavat myös terveeseen ja miellyttävään sisäilmaan.

Kuorirakenteiden lisäksi asennamme listoitukset, ikkunat ja käyntiovet.

Lue lisää julkisivutöistämme »

Ota yhteyttä

Etsitkö itsellesi luotettavaa urakoitsijaa vaiko rakennusalan kumppania? Me vastaamme tarpeisiisi!

Case:

”OPE kuunteli toiveitamme hyvin ja toimi toivomuksiemme mukaan. Aikataulussa pysyttiin, vaikka meidän puolelta tulikin järjestelymuutoksia. Työskentely oli asianmukaista, turvallista ja suunnitelmallista. Kaiken kaikkiian homma toimi kuin pitikin, OPEsta oli meille suuri apu. Ei tarvinnut huolehtia elementtien tilauksesta eikä asennuksesta, ja saimme vain ihailla valmista jälkeä.”

Teemu Kaikkonen, Työnjohtaja

Case:

”Neuvotteluissa valitsimme OPEn tarjoaman perusteella tekemään meille urakkaa. Joustavaa työtä, se täytyy sanoa. OPE pystyy reagoimaan nopeasti ja asioista onnistuu aina sopia. Itselle OPE on uusi tuttavuus, mutta voin suositella jatkossa. Työ on vielä kesken, mutta olemme siihen tyytyväisiä.”

Janne Virtanen, Vastaava mestari