Julkisivutyöt

Rakennuksen julkisivuja suunnitellessa tulee ottaa huomioon monta asiaa. Nykyajan rakennukset vaativat tarkkaa työtä. Julkisivu tulee rakentaa niin, että rakennuksella on edustava ilme, sen turvallisuus säilyy, ja että lopputulos on kaikin tavoin toimiva ja kestävä kokonaisuus.

Räätälöimme tarvittavat materiaalit tapauskohtaisesti kunkin rakennuksen tarpeisiin. Kohteen pinta-alalla ei ole väliä. Toteutamme töitä niin pieniin kuin suuriinkin rakennuksiin. Toimitamme tarvittavat materiaalit kokonaistoimituksena.

Seinät

Toteutamme seinille tarvittavat eristykset, pellitykset ja julkisivupaneelien sekä säleikköjen asennukset.  Toimitamme seinät kokonaistoimituksena.

Ovet

Suoritamme ovien asennukset julkisivutöissämme. Toimitamme ovet kokonaistoimituksena.

Ikkunat

Asennamme ikkunat julkisivuihin ja toteutamme myös säleikköjen asennuksia. Toimitamme ikkunat kokonaistoimituksena.

Julkisivutöiden lisäksi olemme erikoistuneet kuorirakenteisiin.

Lue lisää kuorirakenteista »

Ota yhteyttä

Etsitkö itsellesi luotettavaa urakoitsijaa vaiko rakennusalan kumppania? Me vastaamme tarpeisiisi!

Case:

”OPE kuunteli toiveitamme hyvin ja toimi toivomuksiemme mukaan. Aikataulussa pysyttiin, vaikka meidän puolelta tulikin järjestelymuutoksia. Työskentely oli asianmukaista, turvallista ja suunnitelmallista. Kaiken kaikkiian homma toimi kuin pitikin, OPEsta oli meille suuri apu. Ei tarvinnut huolehtia elementtien tilauksesta eikä asennuksesta, ja saimme vain ihailla valmista jälkeä.”

Teemu Kaikkonen, Työnjohtaja

Case:

”Neuvotteluissa valitsimme OPEn tarjoaman perusteella tekemään meille urakkaa. Joustavaa työtä, se täytyy sanoa. OPE pystyy reagoimaan nopeasti ja asioista onnistuu aina sopia. Itselle OPE on uusi tuttavuus, mutta voin suositella jatkossa. Työ on vielä kesken, mutta olemme siihen tyytyväisiä.”

Janne Virtanen, Vastaava mestari